dilluns, 18 d’octubre del 2010

JOYSTICKEJA!

Avui comencem amb una divertida proposta de manualitats: el projecte Joystickers, que va començar l’any 2003 dintre del festival d’art sonor Zeppelin i que consistia en enganxar les creacions anònimes dintre l’espai urbà.
L’art d’empaperar fora de casa ha anat guanyant el seu lloc a les ciutats, compartint espai amb els  graffitis i barrejant-s’hi a base de cola. Des de dissenys més senzills fins als de gran format, viuen al carrer i t’estimulen la vista a base de bé.

Empaperats a Williamsburg, Brooklyn, NY. Novembre 2007.
La gràcia dels Joystickers és que natres mateixos creem el disseny a l’ordinador, l’imprimim i l’enganxem. Per crear el vostre propi disseny adhesiu cliqueu aquí, i us podreu descarregar el catàleg d’imatges vectorials i llegir les instruccions.  Això sí, s’ha de fer amb un programa de dibuix vectorial com ara Illustrator, Freehand, etc.
Si ho arribeu a fer, enganxeu-ho in vivo pel carrer de qualsevol lloc i envieu les vostres creacions a info@jstk.org (projecte original) o bé a nowherenearblog@gmail.com i més endavant penjaré totes les vostres fotos aquí al blog.
Us apunteu?!?
Jo he xalat com una condenada, aquí deixo el meu petit joystiquet encara digital...


2 comentaris:

  1. Ey, a mi me interesa este tema pero no tengo ni pajolera de manejar los programas de diseño, asi que tendré que contratar a alguien porque ideas no me faltan. Que Guay!

    ResponElimina
  2. Ei! amb el Corel Draw o Autocad també ho podeu obrir. Amb qualsevol dels programes, primer desagrupeu tots el dibuixets i després a un arxiu nou copieu els dissenys que vulgueu...

    ResponElimina