divendres, 26 de novembre del 2010

Is this it?



Sí, la llum existeix! Però has de seguir 3 normes:
1. Fixar-s'hi
2. Anar a fer unes birres
3. Fixar-s'hi
(Modificat de: Don Javier, 1992)

dissabte, 13 de novembre del 2010

Wir sind hier

















 


MÄRZ- Wir sind hier (2004)
1. Forever Never        4:20     
2. März Im Park     3:31    
3. The River     5:13    
4. Tropige Trauben     4:20    
5. Blaue Fäden     6:40    
6. Some Things Do Fall     3:18    
7. Biber & Enten (Plattler)     5:00    
8. Welt Am Draht     3:38    
9. Oktober Im Park     4:44    
10. The Pop Song     4:36    
11. Wir Sind Hier     4:05    

01 Forever Never
11 Wir Sind Hier

Hi ha vida després de 2004 per als März?

dimarts, 9 de novembre del 2010

L'efecte Clint i l'efecte Cranc


Són les 11 del matí i una sexòloga extrasimpàtica entra a la classe, va carregada de bosses i carpetes i sembla una mica atabalada pels cabells desgarbats que duu i la velocitat que porta. Deu tindre uns 35 anys, és ben plantada, cabells negres tintats i vesteix una faldilla texana que li donen un aire juvenil. Parla amb una seguretat extraordinària. Natres ens mirem els uns als altres, com si ens importés ben poc, perquè quan fas tercer de BUP et fas l'indiferent per naturalesa i al fondo només t'importa la música, el romanticisme i que s'ha mort Kurt Cobain. Li passo a Pau un cassette variat que li he gravat durant lo cap de setmana, regravant d'altres cassets a doble platina i alguna directament de CD, i una mica merda perquè lo cassette era de 60 i la última cançó dels Pavement s'ha quedat tallada, Range Life. La sexòloga es presenta i somriu com si fos sa germana de la del Avon. Ha vingut a fer-nos educació sexual, diu. Natres ens mirem els uns als altres i fem una rialleta, com quan tens 6 anys i dius culocacapedopis. Després d'una mica de biologia i anatomia humana, que si els espermatozoides i els òvuls, que si els fol·licles ovàrics, que si les cèl·lules germinals i els cossos cavernosos, ens treu unes titoles de colors clavades a una safata circular de color negre. Cada color correspon a una mida, i la titola groga és mitjana, la verda és petita però rabassuda, la roja gran i estirada, i la blava és de los pitufos, com si hagués tret uns plastidecors gegants i gastats a l'IES Liliput Terra Alta. Posa uns quants condons damunt la taula del professor, al costat de les titoles de Kandinsky, i demana voluntaris. Llavors, enmig d'un silenci aterrador, se sent de fondo la banda sonora de El Bueno, el Feo i el Malo, i ets com a un duelo del oeste però sense ni tant garbo ni tant foragido, però amb l'esperit de Clint abans de los Puentes de Madison te llances i aixeques la mà. Tot sigue contra el VIH. I com un efecte dominó, es van aixecant mans i tot esdevé natural, i ho entenem, que és pel nostre bé i que posar condons és fàcil. 

Ja no recordo quina titola em va tocar o si m'ha servit per a alguna cosa aquella instrucció acolorida, però veient el passat cap de setmana als mateixos politics que ens inculcaven l'educació sexual amb les seues polítiques educatives tan trencadores fent-li la reverència al Sant Pontífex tinc vergonya aliena i crec que ni els crancs caminen tant de cara detràs.

dimecres, 3 de novembre del 2010

I like laic



PAPAM HABEMMUS

Tutor de los perdones
distribuidor de penas
condona las condenas
condena los condones.
 

Mario Benedetti- La vida ese paréntesis (1998)
...que vas deixar d'escriure  el 17 de maig de 2009.


Per què? Why?

dimarts, 2 de novembre del 2010

Sufjan Stevens collita 2010

La sort de despilfarrar inspiració...dos albums en un any.
Però no us espanteu si en The Age of Adz no és el Sufjan enèrgic dels violins, els banjos i guitarres acústiques que esperaveu, aquí els sintetitzadors i samplers supersònics han près protagonisme, éssent a la vegada molt més introspectiu.  La primera vegada se't queda un sabor estrany, serà qüestió d'anar assaborint.
I'll talk but I know you won't listen to me...

Octubre (2010)- The Age of Adz

I si a l'octubre enyoreu el so més analògic, torneu a l'agost...

Agost (2010)- All delighted people



...o cinc anys enrera. El millor àlbum en diferència.

Juliol (2005)- Come on feel the Illinoise